Brugsesteenweg 23A, 9900 Eeklo

09/377.58.58

Wachtdienst: 1733

Over ons

Binnen onze groepspraktijk streven we naar een zo kwalitatief mogelijke zorg op maat van de individuele patiënt, ongeacht welke discipline of combinatie van disciplines hiervoor nodig is, en dit vanuit een vertrouwelijke en persoonlijke aanpak.

Ons team

Dr. Verschelde Joeri

Huisarts / Sportarts
Geconventioneerd

Als kind wist ik al snel dat ik van sociaal contact en mensen helpen mijn beroep wou maken. In 2008 kwam ik de huisartenspraktijk van mijn vader Dr. Antoine Verschelde vervoegen met als doel zijn zorg, enthousiasme en empathie voor zijn patiënten verder te zetten. Als erkend stagemeester en opleider ben ik trots om jonge huisartsen te coachen en op te leiden. Ik ben een fervent sporter en bekwaamde mij daarom ook in de sportgeneeskunde.

Dr. Vereecke Gertjan

Huisarts
Geconventioneerd

Na twee jaar opleiding kinesitherapie begon ik aan mijn studies Geneeskunde aan UGent en studeerde af in 2016. Gedurende mijn stagejaren groeide mijn interesse in de algemene huisartsengeneeskunde met bijzondere aandacht voor ouderenzorg. Als assistent huisarts bij Dr. Joeri Verschelde en Dr. Antoine Verschelde leerde ik veel bij en werd mijn voorkeur voor huisartsengeneeskunde bevestigd waarbij ook het psychosociale luik mijns inziens veel aandacht verdient. Verder volgde ik de opleiding tot LEIF-arts om patiënten en collega’s bij te staan bij vragen rond levenseinde. 

Dr. Canoot Griet

Huisarts
Geconventioneerd

Ik ben afgestudeerd als huisarts aan UGent. Hierbij deed ik heel wat binnen- en buitenlandse ervaring op in onder andere Gent, Oostende en Rwanda. De voorkeur tot huisartsgeneeskunde waarbij ik in contact kon komen met een brede waaier mensen en aandoeningen, werd heel snel bevestigd.

In de laatste twee jaar van mijn opleiding kwam ik terecht in Eeklo met dr. Joeri Verschelde als praktijkopleider. Na het vervolledigen van mijn opleiding besloot ik met veel enthousiasme om de praktijk te blijven vervoegen.

Lievens Hanne

Podoloog
Geconventioneerd
In 2023 studeerde ik af aan Arteveldehogeschool als podoloog. Meteen ben ik zelfstandig aan de slag gegaan in een podologische praktijk in Aalter, en sinds juli 2024 ben ik ook terug te vinden in dokterspraktijk Ovonde. Ik koos voor deze job vanuit mijn interesse in het bewegingsapparaat en het menselijk lichaam. Gaandeweg kreeg ik ook meer en meer interesse in het behandelen van huid-en nagelaandoeningen. Dit heeft me gevormd tot de podoloog die ik vandaag ben. Ik hou heel erg van de afwisseling binnen mijn job. Een persoonlijke aanpak vind ik zeer belangrijk. Je kan bij mij terecht voor onderzoek, podologische zolen, schoenadvies, podologische voetzorg en nog veel meer. Huisbezoeken zijn mogelijk maar kunnen enkel telefonisch gemaakt worden. Afspraken op dinsdag kunnen telefonisch gemaakt worden via het nummer 0456 76 23 03 of via onderstaande link.

Denorme Emma

Klinisch psychologe
Niet geconventioneerd

Al vanaf jonge leeftijd had ik een sterke interesse in de manier waarop wij als mensen denken, handelen, emoties ervaren en hier taal aan geven, alsook hoe we in interactie staan met onze (sociale) omgeving. Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie studeerde ik af als master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stage-ervaringen opgedaan (o.m. in een Psychiatrisch Ziekenhuis alsook in het CLB), waarin de focus zowel op het diagnostische als therapeutische aspect lag. Ik werk hoofdzakelijk met adolescenten en (jong)volwassenen via gesprekstherapie, die gericht is op het vergroten van jouw veerkracht. Mijn aanpak vertrekt niet vanuit één specifieke stroming, maar wordt afgestemd op jouw specifieke hulpvraag, noden en draagkracht.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via het nummer 0493 81 64 65 of via mail emma.denorme@hotmail.com

Ryckaert An-Sofie

Praktijkassistente

In 2016 ben ik afgestudeerd als medisch secretaresse en ben ik meteen in deze praktijk beland. Naast mijn opleiding medisch secretariaat heb ik nog een extra opleiding gedaan als tandartsassistente. Tijdens mijn opleiding als tandartsassistente kreeg ik het aanbod van dr. Joeri Verschelde om mee in zijn project, een nieuwe huisartsenpraktijk te stappen als praktijkassistente.

Wat mij het meest aansprak om deze job aan te nemen is de afwisseling in mijn takenpakket. Werken bij een sportarts motiveert mij zeker en vast om bezig te zijn met beweging en een goede gezondheid zowel fysiek als mentaal.

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig uw afspraak online bij uw gewenste dokter binnen onze praktijk.

Praktische info

Is het een eerste consultatie bij ons, dan geven we u graag een aantal tips mee. Hier vindt u heel wat informatie terug over de werking van de praktijk.

Neem contact op

Naast onze mogelijkheid om online een afspraak te maken kunt u ook steeds telefonisch terecht om een afspraak te maken.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 10.51.57

Laatste nieuws

Nieuwe collega

01/07/2024
Vanaf 02/07 komt er een nieuwe collega ons team versterken: Hanne Lievens, podoloog.

Verlofperiode

06/02/2024
Dr. Verschelde neemt verlof op 14/07/2024 tem 25/07/2024. Dr. Vereecke neemt verlof op 26/07/2024 tem 31/07/2024 en 12/08/2024 tem 28/08/2024. Dr. Canoot neemt verlof op 05/08/2024 tem 09/08/2024 en 16/09/2024 tem 30/09/2024.

Patiëntenstop

13/12/2022
Om de kwaliteit te blijven garanderen hebben we besloten tot een voorlopige patiëntenstop. Voor de podoloog en psycholoog geldt er geen patiëntenstop. Hartelijk dank voor uw begrip.

Dr. Verschelde Joeri

Huisarts / Sportarts

Dr. Vereecke Gertjan

Huisarts

Dr. Canoot Griet

Huisarts

Lievens
Hanne

Podoloog

Patiëntenstop

Beste patiënten,

Om de kwaliteit te blijven garanderen hebben we besloten tot een voorlopige patiëntenstop. Voor de podoloog en psycholoog geldt er geen patiëntenstop. Hartelijk dank voor uw begrip.

Dr. Joeri Verschelde
Dr. Gertjan Vereecke
Dr. Griet Canoot