Brugsesteenweg 23A, 9900 Eeklo

09/377.58.58

Wachtdienst: 1733

Over ons

Binnen onze groepspraktijk streven we naar een zo kwalitatief mogelijke zorg op maat van de individuele patiënt, ongeacht welke discipline of combinatie van disciplines hiervoor nodig is, en dit vanuit een vertrouwelijke en persoonlijke aanpak.

Ons team

Dr. Verschelde Joeri

Huisarts / Sportarts

Als kind wist ik al snel dat ik van sociaal contact en mensen helpen mijn beroep wou maken. In 2008 kwam ik de huisartenspraktijk van mijn vader Dr. Antoine Verschelde vervoegen met als doel zijn zorg, enthousiasme en empathie voor zijn patiënten verder te zetten. Als erkend stagemeester en opleider ben ik trots om jonge huisartsen te coachen en op te leiden. Ik ben een fervent sporter en bekwaamde mij daarom ook in de sportgeneeskunde.

Dr. Vereecke Gertjan

Huisarts

Na twee jaar opleiding kinesitherapie begon ik aan mijn studies Geneeskunde aan UGent en studeerde af in 2016. Gedurende mijn stagejaren groeide mijn interesse in de algemene huisartsengeneeskunde met bijzondere aandacht voor ouderenzorg. Als assistent huisarts bij Dr. Joeri Verschelde en Dr. Antoine Verschelde leerde ik veel bij en werd mijn voorkeur voor huisartsengeneeskunde bevestigd waarbij ook het psychosociale luik mijns inziens veel aandacht verdient. Verder volgde ik de opleiding tot LEIF-arts om patiënten en collega’s bij te staan bij vragen rond levenseinde. 

Dr. Canoot Griet

Huisarts

Ik ben afgestudeerd als huisarts aan UGent. Hierbij deed ik heel wat binnen- en buitenlandse ervaring op in onder andere Gent, Oostende en Rwanda. De voorkeur tot huisartsgeneeskunde waarbij ik in contact kon komen met een brede waaier mensen en aandoeningen, werd heel snel bevestigd.

In de laatste twee jaar van mijn opleiding kwam ik terecht in Eeklo met dr. Joeri Verschelde als praktijkopleider. Na het vervolledigen van mijn opleiding besloot ik met veel enthousiasme om de praktijk te blijven vervoegen.

Lips Carmen

Podoloog

Ik ben na mijn opleiding als podoloog aan de Artevelde Hogeschool te Gent direct mijn eigen praktijk gestart te Oostende. Sinds 2017 ben ik ook werkzaam in Eeklo en dit elke donderdag van de week. Elke behandeling gebeurt bij mij op maat aangepast aan jouw noden. Je kan bij mij terecht voor een complete voetverzorging, podologische zolen, siliconetherapie, schoenadvies en nog zoveel meer.

Denorme Emma

Klinisch psychologe

Al vanaf jonge leeftijd had ik een sterke interesse in de manier waarop wij als mensen denken, handelen, emoties ervaren en hier taal aan geven, alsook hoe we in interactie staan met onze (sociale) omgeving. Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie studeerde ik af als master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stage-ervaringen opgedaan (o.m. in een Psychiatrisch Ziekenhuis alsook in het CLB), waarin de focus zowel op het diagnostische als therapeutische aspect lag. Ik werk hoofdzakelijk met adolescenten en (jong)volwassenen via gesprekstherapie, die gericht is op het vergroten van jouw veerkracht. Mijn aanpak vertrekt niet vanuit één specifieke stroming, maar wordt afgestemd op jouw specifieke hulpvraag, noden en draagkracht.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via het nummer 0493 81 64 65 of via mail emma.denorme@hotmail.com

Ryckaert An-Sofie

Praktijkassistente

In 2016 ben ik afgestudeerd als medisch secretaresse en ben ik meteen in deze praktijk beland. Naast mijn opleiding medisch secretariaat heb ik nog een extra opleiding gedaan als tandartsassistente. Tijdens mijn opleiding als tandartsassistente kreeg ik het aanbod van dr. Joeri Verschelde om mee in zijn project, een nieuwe huisartsenpraktijk te stappen als praktijkassistente.

Wat mij het meest aansprak om deze job aan te nemen is de afwisseling in mijn takenpakket. Werken bij een sportarts motiveert mij zeker en vast om bezig te zijn met beweging en een goede gezondheid zowel fysiek als mentaal.

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig uw afspraak online bij uw gewenste dokter binnen onze praktijk.

Praktische info

Is het een eerste consultatie bij ons, dan geven we u graag een aantal tips mee. Hier vindt u heel wat informatie terug over de werking van de praktijk.

Neem contact op

Naast onze mogelijkheid om online een afspraak te maken kunt u ook steeds telefonisch terecht om een afspraak te maken.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 10.51.57

Laatste nieuws

Verlofperiode

30/11/2022
Dr. Verschelde neemt verlof vanaf 26/12/2022 tem 30/12/2022 + vanaf 25/01/2023 tem 30/01/2023.

Nieuwe collega Emma Denorme

27/10/2022
Met plezier kondigen we Emma Denorme aan als onze nieuwste collega binnen onze praktijk. Als klinisch psychologe werkt ze hoofdzakelijk met adolescenten en (jong)volwassenen via gesprekstherapie, die gericht is op het vergroten van de veerkracht.

Dr. Verschelde Joeri

Huisarts / Sportarts

Dr. Vereecke Gertjan

Huisarts

Dr. Canoot Griet

Huisarts