Brugsesteenweg 23A, 9900 Eeklo

09/377.58.58

Wachtdienst: 1733

Sportgeneeskunde

Dr. Joeri Verschelde behaalde in 2006 het diploma sportgeneeskunde aan de Universiteit te Gent. Tussen 2007 en 2015 was hij als clubarts verbonden bij SV Zulte Waregem (eerste klasse voetbal België). Hij was ook aanwezig op het EK turnen te Brussel en het WK turnen te Antwerpen als sportarts. Wie een sportmedisch probleem wenst te bespreken of te laten onderzoeken maakt best een afspraak bij de medisch secretaresse. Bij een sportkeuring wordt gevraagd deze vragenlijst op voorhand in te vullen.

Een afspraak maken kan enkel telefonisch. Afspraken gaan altijd door op woensdagnamiddag.

Podologie

Heeft u last van eksterogen? Schimmelnagels? Platvoeten? Of enige andere voetklachten? Wij staan in voor de totale verzorging van al uw voetproblemen – zowel dermatologisch als fysisch.

Een podoloog is een paramedicus die mensen behandelt met voetklachten of hoger gelegen problematieken zoals: schimmelnagels, ingegroeide teennagels, eksterogen en eeltvorming, hallux valgus/rigidus, klauw -of hamertenen, diabetespatiënten, reumapatiënten, vermoeide benen, significant beenlengteverschil, overbelastingsletsels,… Ook voor klachten in hoger gelegen lichaamsdelen (knieën, rug) kan het zijn dat de oplossing bij de voeten te vinden is. Dit kan zowel preventief als curatief zijn. Personen die lijden aan diabetes kunnen ook terecht bij een podoloog voor wondzorg en voetverzorging. Voor preventieve screening van diabetici en advies om verdere problemen aan de voet te voorkomen ben je bij de podoloog aan het juiste adres. De podoloog gaat aan de hand van een vraaggesprek en klinisch onderzoek samen met u in overleg om een aangepaste behandeling samen te stellen zoals zooltherapie, taping, specifieke voetverzorging, silicone orthese.

Een afspraak maken kan enkel telefonisch. Afspraken gaan altijd door op maandagnamiddag en donderdagvoormiddag.

Psychologie

Al vanaf jonge leeftijd had ik een sterke interesse in de manier waarop wij als mensen denken, handelen, emoties ervaren en hier taal aan geven, alsook hoe we in interactie staan met onze (sociale) omgeving. Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie studeerde ik af als master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stage-ervaringen opgedaan (o.m. in een Psychiatrisch Ziekenhuis alsook in het CLB), waarin de focus zowel op het diagnostische als therapeutische aspect lag. Ik werk hoofdzakelijk met adolescenten en (jong)volwassenen via gesprekstherapie, die gericht is op het vergroten van jouw veerkracht. Mijn aanpak vertrekt niet vanuit één specifieke stroming, maar wordt afgestemd op jouw specifieke hulpvraag, noden en draagkracht.

Het annuleren van afspraken

Wij gaan ervan uit dat je enkel om uitzonderlijke reden de sessie verplaatst of annuleert. Indien je niet tijdig annuleert zal de sessie aangerekend worden om wachttijden te beperken, aangezien wij op dat gereserveerde moment immers geen andere activiteit of afspraak meer kunnen plannen. Indien je een sessie wenst te annuleren, vraag ik dit 48 uur op voorhand aan te kondigen, hetzij via mail hetzij telefonisch. 

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via het nummer 0493 81 64 65 of via mail emma.denorme@hotmail.com

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig uw afspraak online bij uw gewenste dokter binnen onze praktijk.

Praktische info

Is het een eerste consultatie bij ons, dan geven we u graag een aantal tips mee. Hier vindt u heel wat informatie terug over de werking van de praktijk.

Neem contact op

Naast onze mogelijkheid om online een afspraak te maken kunt u ook steeds telefonisch terecht om een afspraak te maken.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 10.51.57

Laatste nieuws

Verlofperiode

06/02/2024
Dr. Verschelde neemt verlof op 07/03/2024 tem 12/03/2024, 12/04/2024, 10/05/2024 en 14/07/2024 tem 25/07/2024. Dr. Vereecke neemt verlof op 26/07/2024 tem 31/07/2024 en 12/08/2024 tem 28/08/2024. Dr. Canoot neemt verlof op 16/09/2024 tem 30/09/2024.

Podoloog

14/05/2023
Vanaf 05/06 is het mogelijk om op maandagnamiddag een afspraak te maken bij Carmen Lips. Zij zal beschikbaar zijn op maandag en op donderdag.

Patiëntenstop

13/12/2022
Om de kwaliteit te blijven garanderen hebben we besloten tot een voorlopige patiëntenstop. Voor de podoloog en psycholoog geldt er geen patiëntenstop. Hartelijk dank voor uw begrip.

Dr. Verschelde Joeri

Huisarts / Sportarts

Dr. Vereecke Gertjan

Huisarts

Dr. Canoot Griet

Huisarts

Patiëntenstop

Beste patiënten,

Om de kwaliteit te blijven garanderen hebben we besloten tot een voorlopige patiëntenstop. Voor de podoloog en psycholoog geldt er geen patiëntenstop. Hartelijk dank voor uw begrip.

Dr. Joeri Verschelde
Dr. Gertjan Vereecke
Dr. Griet Canoot