Brugsesteenweg 23A, 9900 Eeklo

09/377.58.58

Wachtdienst: 1733

Sportgeneeskunde

Dr. Joeri Verschelde behaalde in 2006 het diploma sportgeneeskunde aan de Universiteit te Gent. Tussen 2007 en 2015 was hij als clubarts verbonden bij SV Zulte Waregem (eerste klasse voetbal België). Hij was ook aanwezig op het EK turnen te Brussel en het WK turnen te Antwerpen als sportarts. Wie een sportmedisch probleem wenst te bespreken of te laten onderzoeken maakt best een afspraak bij de medisch secretaresse. Bij een sportkeuring wordt gevraagd deze vragenlijst op voorhand in te vullen.

Een afspraak maken kan enkel telefonisch. Afspraken gaan altijd door op woensdagnamiddag.

Podologie

Heeft u last van eksterogen? Schimmelnagels? Platvoeten? Of enige andere voetklachten? Wij staan in voor de totale verzorging van al uw voetproblemen – zowel dermatologisch als fysisch.

Een podoloog is een paramedicus die mensen behandelt met voetklachten of hoger gelegen problematieken zoals: schimmelnagels, ingegroeide teennagels, eksterogen en eeltvorming, hallux valgus/rigidus, klauw -of hamertenen, diabetespatiënten, reumapatiënten, vermoeide benen, significant beenlengteverschil, overbelastingsletsels,… Ook voor klachten in hoger gelegen lichaamsdelen (knieën, rug) kan het zijn dat de oplossing bij de voeten te vinden is. Dit kan zowel preventief als curatief zijn. Personen die lijden aan diabetes kunnen ook terecht bij een podoloog voor wondzorg en voetverzorging. Voor preventieve screening van diabetici en advies om verdere problemen aan de voet te voorkomen ben je bij de podoloog aan het juiste adres. De podoloog gaat aan de hand van een vraaggesprek en klinisch onderzoek samen met u in overleg om een aangepaste behandeling samen te stellen zoals zooltherapie, taping, specifieke voetverzorging, silicone orthese.

Een afspraak maken kan enkel telefonisch. Afspraken gaan altijd door op donderdag.

Psychologie

Al vanaf jonge leeftijd had ik een sterke interesse in de manier waarop wij als mensen denken, handelen, emoties ervaren en hier taal aan geven, alsook hoe we in interactie staan met onze (sociale) omgeving. Na mijn opleiding Toegepaste Psychologie studeerde ik af als master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stage-ervaringen opgedaan (o.m. in een Psychiatrisch Ziekenhuis alsook in het CLB), waarin de focus zowel op het diagnostische als therapeutische aspect lag. Ik werk hoofdzakelijk met adolescenten en (jong)volwassenen via gesprekstherapie, die gericht is op het vergroten van jouw veerkracht. Mijn aanpak vertrekt niet vanuit één specifieke stroming, maar wordt afgestemd op jouw specifieke hulpvraag, noden en draagkracht.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via het nummer 0493 81 64 65 of via mail emma.denorme@hotmail.com

Maak een afspraak

Maak snel en eenvoudig uw afspraak online bij uw gewenste dokter binnen onze praktijk.

Praktische info

Is het een eerste consultatie bij ons, dan geven we u graag een aantal tips mee. Hier vindt u heel wat informatie terug over de werking van de praktijk.

Neem contact op

Naast onze mogelijkheid om online een afspraak te maken kunt u ook steeds telefonisch terecht om een afspraak te maken.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 10.51.57

Laatste nieuws

Verlofperiode

30/11/2022
Dr. Verschelde neemt verlof vanaf 26/12/2022 tem 30/12/2022 + vanaf 25/01/2023 tem 30/01/2023.

Nieuwe collega Emma Denorme

27/10/2022
Met plezier kondigen we Emma Denorme aan als onze nieuwste collega binnen onze praktijk. Als klinisch psychologe werkt ze hoofdzakelijk met adolescenten en (jong)volwassenen via gesprekstherapie, die gericht is op het vergroten van de veerkracht.

Dr. Verschelde Joeri

Huisarts / Sportarts

Dr. Vereecke Gertjan

Huisarts

Dr. Canoot Griet

Huisarts